Logga in

Du är här: iGlow Sverige » Logga in

Logga in med Facebook

Kräver att du är registrerad med Facebook-profil.

Inloggning

Sidan du försöker öppna kräver att du är registrerad. Logga in eller skapa ett konto!

Användarnamn och lösenord

Skapa konto

Det är alltid en fördel att lägga in kontaktinfo på en gång. Då slipper du att skriva om det vid varje ny beställning. Och du kan spara projekt som du inte hinner göra klart!

Användarnamn (e-post)Jag accepterar användar- och köpsvillkoren när jag trycker på knappen under
Användarvillkor

Kundregistrering
För att kunna använda våra tjänster måste du registrera dig på www.iglow.se. Det är gratis att vara registrerad/medlem. Den information du lämnar är konfidentiell, säkert sparad och kommer inte att sändas eller säljas till andra parter. Genom att logga in kan du se och ändra dina registrerade personuppgifter.

Epost
Vår kommunikation med dig går mest via den epost-adress du uppgett, därför är det extra viktigt att du lägger in en korrekt adress. Du får statusmeddelanden, kontoinformation, meddelanden och nyhetsbrev från oss. Om du vill tas bort från mottagarlistan så kan du antingen klicka på avregistreringslänken längst ner i brevet eller i ”Din profil” på vår hemsida. Du kan också skicka mail till support@iglow.se. Alla önskningar om avregistrering kommer att ske inom 48h (vardagar).

Adressändring
Det är du som är ansvarig för att din profil är uppdaterad korrekt. Adressändring ska ändras omgående och INNAN en ny beställning bekräftats. Detta är för att vara säker på att leveransen sker till korrekt adress. Har du glömt att ändra detta innan en beställning genomförs måste du själv stå för konstnaden med extra portoutgifter.

Leveranstider Varor levereras normalt inom 2-5 arbetsdagar efter att din beställning via vår hemsida. iGlow.se garanterar inte leveranstiden och du kan inte annullera ordern om inte leveranstiden är väldigt lång eller längre än den förutbestämda tiden.

Avbeställing
En timme efter att du har klickat “bekräfta din order” så påbörjar vi produktionen av din order. Vilket betyder att du inte kan ångra eller avbeställa din order en timme efter att du har bekräftatat den. Vi rekommderar därför att du alltid dubbelcheckar orderinnehåller innan du bekräftar beställningen. Avbeställning måste ringas in ( 47 55240868) eller skickas till support@iglow.se senast en timme efter orderbekräftelsen.

Leveransfel/Reklamation
Om någon vara skadas eller försvinner vid leverans till eller från våra lokaler så hör du av dig till oss genom att skicka ett mail till kundsupport på support@iglow.se.

Returadress:
IGLOW COSMETICS AS
Måseskjæret 3
5035 Bergen
Norge
Kom ihåg att skriva med namn och kundnummer. Emballage märks: RETUR

Ovanstående allmänna villkor
iGlow förbehåller sig rätten att göra ändringar i de ovannämnda användarvillkoren. Varje gång du använder den här tjänsten godkänner du följa rådande förhållanden.
KlarnaVISAPay Pal